Ana Menü

Canik Müftülüğü

VARDIR HER ŞEYİN ZAMANI

ŞİMDİ FİDAN DİKME ANI

İlçe Müftülüğümüz tarafından, Kasım ayında “Vardır Her Şeyin Zamanı. Şimdi Fidan Dikme Anı” sloganıyla, Cami ve Kuran Kurslarına ait bahçe ve çevrelerinin doğal hale getirilmesi için ağaçlandırma çalışması düzenlendi.

Söz konusu çalışma ile ilgili açıklama da bulunan İlçe Müftüsü Şakir PİNAL; “ Bitkiler ve ağaçların Allaha secde ettiğini, kendilerinin de bu gibi yerleri ağaçlandırarak secde edenlerin sayısını artırdıklarını, bundan sonrada bu çalışmaların devam edeceğini" söyledi. Konuşmanın ardından Samsun Orman İşletme Müdürlüğünden temin edilen 150 adet selvi fidanı bahçe ve çevresi uygun olan Cami ve Kuran Kurslarının görevlilerine dağıtıldı. İlçe Müftüsünün elinden fidanı alan Sarıbıyık Köyü İmam-Hatibi Ahmet GÖKYAR’da görevliler adına yaptığı açıklamasında; “Yeşil’in İslam Medeniyetinin rengi olduğunu hatırlatarak aldıkları bu yeşil fidanları toprakla buluşturacaklarını, Müftü PİNAL’in hizmetlerinden memnun olduklarını” ifade etti.

Yardım Tutanağı
Canik Personeli
İl Müftüsü İlçe Müftümüz Daire Personeli Kurs Öğreticileri İmam-Hatipler Müezzin-Kayyımlar
Personel Belgeler
Hutbe Konuları
DİBBYS
Samsun Namaz Vakitleri
Pınarbaşı K.K.
Hac ve Umre
Kuranı Kerim
Üye Girişi
 4,902,553 Tekil Ziyaretçi Belediye Evleri Mah. Girne Sok. No:36 55080 Canik/SAMSUN
Tel: 0 362 238 88 08 Fax: 0 362 228 88 61
E-Mail: canik@diyanet.gov.tr
Sitemizdeki Tüm Modifikasyonlar İzin Alınarak Eklenmiştir.
Temanın Lisansı Nurullah ÇİÇEK'e Aittir.
Webmaster : Nurullah ÇİÇEK
Mayıs 05 2016 07:45:14
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2016 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.